​Forældreforeningen

​Forældreforeningen, i daglig tale FF, blev stiftet i 1973, og har en bestyrelse bestående af 7 medlemmer, som vælges på den årlige generalforsamling. Formålet med FF er bl.a. at yde økonomisk støtte til børne- og ungdomsholdene i den lokale idrætsforening AU&I. Derfor udbetales der hvert år et holdtilskud til holdene, således at der er penge til sociale arrangementer og lignende, hvilket gerne skulle medvirke til at det er sjovt både på og uden for banen at dyrke idræt i AU&I. Derudover er det muligt at søge økonomisk støtte hos FF til deltagelse i stævner, bustransport, hytteture eller hvad man synes holdet skal opleve. FF støtter også gerne økonomisk til f. eks. uddannelse af ungdomstrænere. Derudover yder vi også støtte til andre børne og ungdomsaktiviteter i byen. 

​FF tjener penge bl.a. ved at deltage i afviklingen af Fynbofesten, papirindsamlinger og udlejning af f.eks. telte og hoppeborg. Er du – ung såvel som ældre – interesseret i at blive medlem af FF, så kan dette lade sig gøre for kun 50 kr. årligt. Beløbet kan indbetales på flere måder:

Bank: konto: reg. nr.: 0828 konto nr. 0003147398. 

Beløbet kan også betales via halbooking. Halbooking er et system til at booke idrætshaller i kommunen samt til at betale for de holdaktiviteter man ønsker at deltage i.

Mobilepay: 20130051

Husk at oplyse navn og adresse ved indbetaling. 

Find os​

Kontakt

Tlf: 62 69 15 05

E-mail: Janemoustgaard@hotmail.com

Adresse

Allested Ungdoms & Idrætsforening

Skolevej 1b

5672 Broby

CVR: 29280231