Nyt fra og om bestyrelsen​

Her på siden kan du læse hvad der sker i og omkring bestyrelsen.
Det kan være mærkedage. Det kan være oplysninger til medlemmerne.

Det kan være referater fra bestyrelsesmøderne.

20. Maj 2015

Rekruttering af frivillige

Bestyrelsesmedlem Torsten Højmark har skrevet en rapport ang. rekruttering af frivillige i foreninger. Der bliver bl.a skrevet om Strategi for rekruttering, Fleksibel og overskuelig frivillighed og Udbred ejerskabet. Læs hele rapporten downloades her

13. Maj 2014

Formand Nyt

Så blev det maj og foråret har været særdeles venligsindet indtil nu. Jeg håber det gode vejr smitter af på ind-satsen og resultaterne på den sports-lige front. Fodboldens 1. hold i serie 2 har dog lagt ud med én række neder-lag, her skal der meget snart helst nogle point på kontoen, så forbliven i rækken kan sikres. Holdet består af mange helt unge mennesker og derfor svinger indsatsen også lidt. Talent er der dog masser af, så opgaven for træner, Michael Christiansen, er at banke noget rutine ind i holdet, så kommer de gode resultater forhå-bentligt også. 2. holdet i serie 4 er derimod lagt godt fra land, med flere sejre til følge. I ungdomsafdelingen er der gang i de hold vi foreløbig har. 

Vi kunne dog godt tænke os lidt større tilslutning og lidt flere, der har lyst til at være trænere. Som tidligere be-skreven er det noget vi har drøftet meget og har nu lavet en aftale med børne-unge konsulent, Bo Nielsen Odense, om at bistå klubben i denne proces. Se artikel andet sted i bladet. Jeg opfordrer derfor alle med lyst og ideer til arbejdet i ungdomsafdelingen om at melde sig. I øjeblikket savner vi også en overordnet leder/koordinator, der kan samle trådene i ungdomsafde-lingen. Hvis det lyder interessant, så sig endelig til og kom og hør nærmere.

 

Indendørsidrætten har gearet en hel del ned lige nu, men hallen er fortsat åben, så er der nogen, der har ideer til aktiviteter, er de meget velkomne. Fitness og bodybike kører på fuld kraft hele året, så der er masser af muligheder for motion.


Planlægningen af sommerens byfest er i fuld gang, et arrangement, der er godt for sammenholdet i byen, men samtidig et vigtigt bidrag til økonomi-en i AUI. Især nu, hvor kommunen barsler med økonomiske nedskæringer hvilket betyder mindre kommunale til-skud til foreningerne. Derfor, støt om byfesten, både som hjælper og delta-ger.

I ønskes alle en god sommer.

Formand. Gunner Hansen.​​

Find os​

Allested Ungdoms & Idrætsforening
Skolevej 1B
5672 Broby
Tlf.: 6269 1505
CVR: 29280231
gunner.hansen@privat.dk

Kontakt

Adresse

Allested Ungdoms & Idrætsforening

Skolevej 1b

5672 Broby

CVR: 29280231