​Tidligere events​

Eventgruppen har I 2017 blandt andet afholdt

26.02.17

Fastelavnsfest:

Blev afviklet I fritidscentret, med stor succes. Der deltog ca. 94 børn og 72 voksne. Det blev afholdt i samarbejde med Handel og Håndværk foreningen, og Forældreforeningen i byen. 

Vi er meget tilfredse med resultatet, af vores anstrengelser.

7/4 2017

"​Hockey stævne"

​for første gang holdt vi et hockey stævne, for 7. klasserne på Pontoppidan skolen i Brobyværk. Der er mange børn fra Allested-Vejle, så derfor var det oplagt. Det forløb som en stor succes. Der blev uddelt medaljer til 1,2,3. pladsen, samt en pokal. Der kunne købes slik og sodavand undervejs. I år vil vi prøve at få 7. klasserne med fra Carl Nielsen skolen i Nr. Lyndelse. Der er igen mange børn fra Allested-Vejle. Oveni  det, vil vi  udvide tiden, så de får mere sved på panden. Mere info vil følge snart. 

​16/9 2017

"Børnediskotek"

Vores diskoteker er begyndt at komme op at køre, hvor det er sjovt at være med over det hele. Vi havde endnu engang besøg af børn fra 4-6. klasse. De havde en hyggelig aften, med blandt andet limbo, stoledans, dj konkurrence, og godt samvær. Denne gang havde vi som noget nyt lavet forældrecafe, ovenpå i hallen. Det var der mange forældre der benyttede sig af, så det var en stor succes. En anden ny ting, var vores konkurrence om hvem der kan vinde en tur i svømmehallen. Den klasse der har flest børn med, vinder en tur i svømmehallen. en sidste ting var, vi havde sat hegn op udenfor, så de kunne komme ud på et afgrænset område. Det var en stor succes, og børnene havde det fint med det.  

Det er noget  vi holder fast i igen, når vi holder den 24/3 2018, Der vil vi igen afprøve nogle nye ting. - Lasergame - Hoppeborg - og diskotek for 1-3 klasse også, for sig selv. Så kom og vær med, og hjælp med at gøre det til en endnu større succes. I alt deltog 78 børn denne gang. 

22.10.17

"Aktivitetsdag":

For børn I alderen fra 2 år til og med 6 klasse. Det blev som sædvanlig en stor succes, blandt de børn der var mødt op. De fik sig virkelig rørt, fik sved på panden og hygget sig I hinandens selskab. Det var første gang vi afholdt en aktivitetdag, i stedet for "Hoppeland". Det er gjort fordi "Hoppeland" giver et for stort underskud, og suger pengene ud af os. Derfor var der denne gang, en dag med en hoppeborg, badminton, rodeotyr, hockey og tennis, med mere. Det er med stor sandsynlighed noget vi gentager i efterårsferien 2018. Uden alle de store hoppeborge, kan vi stadig holde entreen et sted hvor alle kan være med. 

10/12 2017

" Juletræsfest" ​

Vores årlige juletræsfest, er altid en hitter. Julemanden kommer, og der er uddeling af godteposer. Endnu engang har vi hjælp af vores sponsorer, Handel og Håndværk, Forældreforeningen, og Hawaii Gartneriet.  52 børn kom og var med, til at danse om træet, lave tegnekonkurrence, og spise æbleskiver. I år arbejder vi på, om vi kan lave et optog nede fra Brugsen eller kirken, med en hestevogn, op til hallen. 

Har du et forslag til noget vi skal afholde, så send os en mail. Find oplysninger under kontakt. 

Find os​

Allested Ungdoms & Idrætsforening
Skolevej 1B
5672 Broby
Tlf.: 6269 1505
CVR: 29280231
gunner.hansen@privat.dk

Kontakt

Adresse

Allested Ungdoms & Idrætsforening

Skolevej 1b

5672 Broby

CVR: 29280231