​Tidligere events​

Eventgruppen har I 2013 kørt 5 arrangementer igennem.

10.02.13

Fastelavnsfest:

Blev afviklet I fritidscentret, med stor succes. Der deltog ca. 120 børn og ca. Det samme antal voksne. Det var jo første gang vi afholdte, en fælles fastelavnsfest her I byen.

Følgende var med I arrangementet: spar købmanden - dagli´ brugsen - forældreforeningen

- kirkerne - aui og selvfølgelig eventgruppen.

Vi er meget tilfredse med resultatet, af vores anstrengelser.

14.10.13

"Hoppeland":

For børn I alderen fra 2 år til og med 6 klasse. Det blev som sædvanlig en stor succes, blandt de børn der var mødt op. De fik sig virkelig rørt, fik sved på panden og hygget sig I hinandens selskab.

Men, men, men ,men, det gav et underskud på godt 4000 kr. Og det er selvfølgelig ikke noget eventgruppen kan leve med hvert år. Så der har vi noget at tænke over, det næste ½ års tid

Inden vi skal tage stilling til om der skal være "Hoppeland" I efterårsferien 2014.

Personligt håber jeg at det bliver til noget I 2014, bl.A. Fordi at alle de børn der møder op hygger sig vældigt. Der bliver nok et par ændringer, bl.A. Dropper vi nok at alle børn skal have noget sundt mad og drikke. Jeg tror nemlig at det bliver nemmere at sælge billetter til 60-70 kr. End de 100 kr. Vi har taget de første 3 år. En anden ændring bliver et par mindre hoppeborge il de 2- 4 årige ,som de får helt for sig selv.​

30.10.13.

Foredrag med stig tøfting:

Foredraget blev en pæn succes. Vi havde jo på forhånd solgt nogle sponsorrater, så vi kunne sælge billetterne til en rimelig pris. Vi skulle sælge 85 billetter før det løb rundt, der blev solgt 82. Så det er godkendt.

Da stig tøfting jo er en rapkæftet gavflab fra århus, der aldrig har været bange for at sige sin mening. Og samtidig har han jo heller aldrig været konfliktsky. Så der var nok at fortælle om og det blev aldrig kedeligt.

01.11.13

J-dagen:

Blev også en økonomisk bet for eventgruppen. Med kun 22 betalende deltagere, og vi samtidig havde valgt at satse på levende musik, ja så skulle det jo give underskud.

1900 kr. Blev underskuddet.

08.12.13

Juletræsfesten:

Blev også en pæn succes, med 75 deltagende børn og ca. Det samme voksne.

Der blev danset om juletræet og sunget de kendte julesalmer. Lusiapigerne fra allested vejle skole underholdt med deres betagende sang. Det var festens clou.

Nisserne morten og palle delte godteposer ud, og nissepigen sus gav juice, til alle børn.

Der blev julehygget, med gløgg og æbleskiver ved bordene, til alle gik hjem, med forvisning om at der nok også skulle blive en god jul år.​

Find os​

Allested Ungdoms & Idrætsforening
Skolevej 1B
5672 Broby
Tlf.: 6269 1505
CVR: 29280231
gunner.hansen@privat.dk

Kontakt

Adresse

Allested Ungdoms & Idrætsforening

Skolevej 1b

5672 Broby

CVR: 29280231