Tilbagevende events

Eventgruppen overtog et af aui´´s ugentlige arrangementer, formiddagsidræt som er for alle der har tid og lyst til at dyrke noget idræt, hver onsdag formiddag fra kl.09.30 – 12.00.

Her kan man for 20 kr. Pr. Gang komme en tur I fitnesscentret eller spille gang squash. Eller man kan, for kun 10 kr. Pr. Gang, boltre sig inde I selve hallen, med badminton – bordtennis – minitennis – og på tværs af hallen, kan der spilles håndbold – fodbold – hockey – basket. 

Torben Christensen vil være i hallen imens. 

Der er plads til mange flere end dem der har benyttet sig af tilbuddet hidtil.

Det er jo f. eks. en nem og billig måde at få afprøvet om fitness er noget for dig.

Foredrag er ikke et fadt tilbagevende event, men kommer der noget spændende, vil vi ikke afvise at undersøge det. 

"Børnefødselsdage"

Det er et arrangement, hvor vi bruger alt det udstyr vi har, og det er ikke så lidt vi kan diske op med I hallen Stiller vi op til ”fuld power” med Forældreforeningens hoppebprg, bordtennis – badminton – minitennis – en bane på tværs - hvor det kan spilles basket – fodbold – hockey – håndbold. 

Til dette har man rene sportssko med. 

Der er 2 priser på vores børnefødselsdag med power.

”den store og halvsunde” varer ca. 3 timer Her serverer vi ved ankomsten 1 flaske kildevand + et par store frugtfade Inden man går hjem serveres der kakao – boller og brunsviger, eller 1 sportsbolle og 1 sodavand. + en lille gave til fødselaren Pris: 85 kr. Pr. Deltager.

”den almindelige” varer ca. 3 timer Her serverer vi, efter ca. 1½ time, eller inden man går hjem, kakao – boller – brunsviger, ell. En sportsbolle og 1 sodavand.+ lille gave til fødselaren Pris: 65 kr. Pr. deltager. Det er tilladt at være flere om at afholde fødselsdag. 

Folder om arrangementet kan rekvireres ved at sende en mail til: eventgruppenallestedvejle@gmail.com

"Fastelavnsfest"

Hvert år afholder vi vores fastelavnsfest i hallen. Der bliver slået katten af tønden for alle. Børnehave og Dagpleje - 1-2. klasse. 3-6. klasse. 7. klasse+voksne.  I 2018 var det en stor succes for de voksne at komme op og slå på tønden. Vi kårer de to bedste udkædninger, kroner dronninger og konger. Der er godteposer, fastelavnsbolle, og juice til alle betalende børn. Op til 7. klasse. Hver gang slutter vi af med diskotek, indtil vi er færdige. Det plejer at vare 2 timer. 

"Aktivitetdag i efterårsferien"

Hvor der er en hoppeborg, rodeotyr, badminton, tennis, hockey eller fodbold. Bordfodbold, og bordtennis. Det er en udløber af det gamle hoppeland, der viste sig at give os et for stort underskud. Dato for 2018 kommer efter sommerferien.  

"Børnediskoteker"

To gange om året, i marts og september, laver vi diskoteker for 1-6.- klasse. Det er delt op i to diskoteker. To timer for 1-3 . klasse, og 3 timer for 4-6. klasse. I 2018 er det i marts den 24-3. Vi har et flot diskotek, med stor hjælp fra Claes. Der er forældrecafe - hoppeborg - lasergame - konkurrence om at have flest med fra klassen. Vind en tur i svømmehallen - Der er afgrænset med hegn udenfor, så vi kan holde styr på¨alle børn - vi sælger slik, sodavand, popcorn, chips, og alkohofri drinks. Kontakt os for mere info 

Juletræsfest.

Her er vores intentioner bare at lave en god gammeldags julefest med, kæmpe juletræ – julemand med godteposer – luciaoptog – dans om juletræet med julesange. Julehygge for hele familien. Det bliver afholdt hvert år, ca. anden weekend i december. 

Find os​

Allested Ungdoms & Idrætsforening
Skolevej 1B
5672 Broby
Tlf.: 6269 1505
CVR: 29280231
gunner.hansen@privat.dk

Kontakt

Adresse

Allested Ungdoms & Idrætsforening

Skolevej 1b

5672 Broby

CVR: 29280231