Fynbofesten​

​FynboFesten 2019 Allested-Vejles byfest ”FynboFesten” nærmer sig med hastige skridt. FynboFesten strækker sig i år fra torsdag den 20. juni til søndag den 23. juni, hvor der afholdes Sankt Hans.

I løbet af byfesten kan du finde mere end 20 aktiviteter for børn, unge og voksne, man kan deltage i eller blot se på og more sig over.

Først uge i Juni bliver Fynbohæftet uddelt i området. I midten af dette hæfte finder du et program over alle fem dage. Tag programmet ud af hæftet og sæt det på opslagstavlen - så har du overblikket over, hvornår der sker hvad.

Vi lægger ud med Banko den 20. juni og slutter af med båltale og skt. Hans bål søndag d. 23. juni.

Blandt de mere end 20 aktiviteter er der aktiviteter, vi gerne vil fremhæve: Aktivitetsland med Småland, Fodbold for sjov, FYNBOPARTY 2019, og vores cykelløb FynboTour.

Mød op og giv din opbakning til aktiviteterne i lokalsamfundet, støt de arrangerende foreninger, de frivillige hjælpere og FynboFestens mange sponsorer og annoncører.

Find det fulde program i midten af hæftet, eller læs mere om FynboFesten i lokalaviserne i ugerne op til eller følg med på www.facebook.com/fynbofesten.

På gensyn til nogle hyggelige dage. FynboFest–udvalget

Find os​

Kontakt

Tlf: 62 69 15 05

E-mail: Janemoustgaard@hotmail.com

Adresse

Allested Ungdoms & Idrætsforening

Skolevej 1b

5672 Broby

CVR: 29280231