​Nyt fra forældrefforeningen​

Formand :   

Jakob Christensen​

20130051

 Næstformand :  

Mads Müller

60719270​

Bestyrelses medlem :  

Morten Andersen 

 Bestyrelses medlem :

​Mathias Nørgård Dyhr 

28400934

​Bestyrelses medlem

Morten Rosenkjær 

​22481636

​Bestyrelses medlem

Ole Adreasen​

20318262​

Kasser :​

Jeannette Lodstrup 

Efter årets generalforsamling, er Kasper Hofman gået ud, og der blev ikke valgt nogen ny i hans plads. Vi takker Kasper for hans store arbejde i bestyrelsen, i 2016. Derudover har vi fået Jacob Adler Hedegaard med på holdet. 

Vi er godt i gang med - sammen med AUI - at planlægge årets Fynbofest. Her har vi brug for frivillige kræfter til f.eks. bemanding af de forskellige boder på festpladsen, så hvis det var noget for jer, kære læsere, at I kunne have interesse i at hjælpe til med, vil vi kraftigt opfordre til at kontakte en fra FF, hvor I kan høre nærmere omkring de forskellige opgaver. Hold jer ikke tilbage, vi har brug for jeres hjælp:) så vi kan få en ligeså god byfest i år som sidste år.​

Vi udlejer forsat telte med lyskæder til enhver festlig lejlighed samt hoppeborg til bl.a. børnefødselsdage. Så står I for at holde fest, så kontakt FF og hør hvad vi har at tilbyde.

Den nye udendørs sæson i AUI er i fuld gang og dermed skal FF igen til at udbetale "holdpenge" til alle ungdomsholdene i AUI. Jeg vil benytte lejligheden til at fortælle, hvad "holdpenge" er for et begreb. Der er et pengebeløb som FF udbetaler til samtlige ungdomshold i AUI. Både til inden - og udendørs aktiviteterne. Det er disse penge, trænerne kan bruge til sociale arrangementer/aktiviteter for holdet, sodavand / is efter en kamp eller til hvad de synes, der kan være sjovt og passende for netop deres hold. Derfor vil jeg især opfordre alle forældre til ungdomsspillere i AUI til at melde sig ind i Forældreforeningen. Det koster kun 50 kr./ år og da det nu er muligt at indmelde sig via hal-booking http://fmk.halbooking.dk/portal_intro.asp - er det jo nemt og ligetil at gøre samtidigt med, at der skal indbetales kontingent til AUI.

Årets papirindsamlinger, er som følger:

4/2, 29/4, 12/8, 11/11

Jeg vil ønske alle en dejlig forsommer.

På Forældreforeningens vegne

Jakob Christensen​

Find os​

Allested Ungdoms & Idrætsforening
Skolevej 1B
5672 Broby
Tlf.: 6269 1505
CVR: 29280231
gunner.hansen@privat.dk

Kontakt

Adresse

Allested Ungdoms & Idrætsforening

Skolevej 1b

5672 Broby

CVR: 29280231